top of page
bloemen Patroon
image_edited_edited.png

Nieuws

Een bloemstuk kan iets zeggen over een seizoen, over een product, maar ook over een persoon, dier of een voorwerp. Ik vind het belangrijk dat wanneer ik een bloemstuk voor iemand maak het ook iets verteld over degene waarvoor hij is gemaakt of over degene die het bloemstuk weggeeft.

Zoeken
  • Foto van schrijverElma

Het voorjaar is begonnen!Ook zin in een voorjaars bloemstuk? Dat kan!!


De mogelijkheden zijn: - een bloemstuk door mij laten maken. - samen met een paar vriend(in)en een workshop bij jou thuis - individuele workshop - workshop met maximaal 6 personen bij mij - of je hebt zelf nog een goed idee?


Neem dan contact met mij op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page