top of page
bloemen Patroon
image_edited_edited.png

Ik ben Elma

Getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Tijdens de zoektocht van onze kinderen naar een vervolgopleiding heb ik altijd gezegd “Volg je passie en ga doen wat je leuk vind!“ Nu voeg ik zelf de daad bij het woord….

image_edited_edited.png

Het roer om....

Na 27 jaar met veel plezier in de boekhoudadministratie te hebben gewerkt, heb ik besloten het roer om te gooien, en mijn grote passie te volgen en ware kunst met bloemen te maken! Ondanks dat ik al jaren bloemstukken maakte, had ik geen idee wat ik deed en waarom. Om daarom mijn kennis te verbreden startte ik in 2017 met de opleiding bloemsierkunst bij Terranext in Eelde en 2 jaar later mocht ik mijn diploma met uitstekende cijfers in ontvangst nemen.

bloemen
IMG_4912.JPG
IMG-20200124-WA0026.jpg
image_edited_edited.png

Het is jouw verhaal

Tijdens mijn opleiding heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om bloemstukken te maken met een verhaal, wat vertelt nu het bloemstuk en wat voor diepere betekenis steekt erachter? Een bloemstuk kan iets zeggen over een seizoen, over een product, maar ook over een persoon, dier of een voorwerp. Ik vind het belangrijk dat wanneer ik een bloemstuk voor iemand maak het ook iets verteld over degene waarvoor hij is gemaakt of over degene die het bloemstuk weggeeft. Dat kan zijn met de vorm, het soort bloemen, met de kleur, maar ook met de materialen die iets zeggen over de persoon of over het bedrijf. Juist dan gaat het bloemstuk tot je spreken en verteld het bloemstuk jouw het verhaal!

20201008_155051.jpg
bottom of page